Quantum-touch gaat uit van invloed op het zelfgenezend vermogen van een lichaam: het is niet de beoefenaar die geneest, maar de persoon die de energie ontvangt geneest zichzelf. Over healing bestaat veel scepsis en misverstand: vaak wordt gedacht dat beoefenaars kunnen genezen.

De methode gaat uit van het aanbieden van 'levens -krachtenergie' waarbij de beoefenaar zich dient te focussen op het versterken van de eigen energie (ook wel chi, manna, prana of ki) met oefeningen voor ademhaling en lichaamsbewustzijn. Als twee dingen in verschillende frequenties trillen, neigen deze trillingen zich op elkaar af te stemmen; zo zou de lage trilling van de beoefenaar zich aanpassen aan een hogere frequentie van een pijnstreek waardoor er een hoog energieniveau zou worden gecreëerd. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, reageert het lichaam  met genezing: het zou zo een energiegebied kunnen veroorzaken dat genezing in organen, klieren en weefsels kan versnellen.

- Start - NEI - Integra - Bach Bloesem - Quantum Touch - Body Detox - Contact - Foto’s - de 5 Natuurgerichte principes  - - Diagnose en werkvormen - Prijzen consult - webwinkel -

Copyright 2010-2016 Henk Blaas www.dtp-abc.nl All rights Reserved