3)  Drainage:Dagelijks wordt ons lichaam en geest verontreinigd door toxische belastingen.
Doordat ons lichaam hier dagelijks mee wordt verontreinigd, is er veel energie nodig om deze gifstoffen af te voeren.  Indien de gifstoffen niet kunnen worden afgevoerd, kan dit invloed hebben op het communicatienetwerk van het lichaam waardoor het genezingsproces kan vertragen. Door het gebruik van de juiste voedingsadviezen bedoelt om het lichaam te reinigen word de drainage van het lichaam hersteld.
Met het gebruik van Nei, Integra, QuantumTouch Bach Remedie, massage wordt de geestelijke belasting hersteld.


4)  Voeding:


Lichamelijk en geestelijk hebben we voedingsstoffen nodig dit voor opbouw, evenwicht en herstel. Bepaalde voedingsstoffen kunnen heilzaam of juist onverdraagzaam zijn voor de mens.Voor de goede opbouw in evenwicht en herstel van de prestatie en in het welzijn van de mens gebruik ik voor het lichamelijke  de voedingslijst die aangeeft welke voedingsmiddelen helend, neutraal of schadelijk zijn en massages om toxische belastingen op te heffen. Geestelijk pas ik toe Nei , Integra, Bach Bloesem Remedie en Quantum Touch  die verbonden zijn aan de levensadviezen.

5)  Psyche / bewustwording:


Door bewustwording,  en het doorbreken in het loslaten van de ziekmakende gedragspatronen
kunnen we herstellen en  leren wij op het fysieke, geestelijke, spirituele en de energetische aspecten die met elkaar verbonden zijn,  te herstellen en weer gezond te worden.
Dit maakt voor ons de weg vrij naar een helend lichaam en een geest in goede gezondheid.

Voor de Massagepraktijk de Lotus Bloesem volg daarvoor de link hieronder

- Start - NEI - Integra - Bach Bloesem - Quantum Touch - Body Detox - Contact - Foto’s - de 5 Natuurgerichte principes  - - Diagnose en werkvormen - Prijzen consult - webwinkel -

Copyright 2010-2011 Henk Blaas www.dtp-abc.nl All rights Reserved